Rindu Nak Meng'update'

Rasa rindu nak meng'update'. Tu yang tetiba je muncul entri baru ni, hehehe...

Pagi tadi saya tak ke sekolah kerana menghadiri Taklimat Ulangan Pilihanraya Umum Kali Ke 13 di Dewan Jubli Intan, Kota Tinggi. Bulan Mac tahun lepas, Taklimat ni dah diberikan pun. Tapi, dah nak dekat setahun kan? Tu yang kena refresh balik. Rasanya dah dekat ni :) Tunggu jelah!

Pagi tadi, sepatutnya ada Nazir nak datang sekolah untuk pemantauan bagi penganugerahan New Deal - Bai'ah Baru. Rasa legalah bila kena pi dengar Taklimat tu. Yelah, tak payahlah dok kena ngadap dengan Nazir tu kan? Tapi, boleh pulak Nazir tu tak jadi datang pagi tadi, huhuhu... Maybe esok atau lusa baru Nazir tu akan datang. Erm, baru nak gelakkan kawan-kawan yang dok kalut kat sekolah masa Nazir tu datang, hehehe... Takdelah, gurau je! Anyway, sebelum ni kami sama-sama dah bertungkus-lumus menyediakan segala evidens yang diperlukan untuk tujuan pemantauan tu. Harapnya kami berjayalah kan... Aamiin...

Simulasi proses pengundian semasa berlangsungnya PRU
Share on Google Plus

4 comments:

AyuInsYiraH said...

kalau boleh tau..ckgu mengajar di sekolah mana ya?.. sy mengajar di mersing.. minggu lepas nazir dh dtg sekolah sy dah..

aDisH.sHidA said...

salam cikgu areef...ingatkan dah boleh elak la ye dr jumpa nazir..sekali kena jugak hadap nazir...


ehem ehem..pilihanraya bila tu agak nya

@AyuInsYiraH sy di sk lktp sungai sayong, kulai

@aDisH.sHidA w'salam... tulah, nasib tak kena observe ngajar... sbb gi taklimat tu balik dh petang... pening n penat, so tk prepare apa2 pun...

tk tau lg bila...