My Work Station

Erm, pagi semalam gi sekolah ada urusan yang perlu diselesaikan. Dah alang-alang datang, dok ambik kesempatan mengemas my work station kat bilik guru tu. Kalau hari kerja, tak sempat pun nak mengemas. Alasan! Hehehe... Dan inilah hasilnya... Jeng3x :) 

 



Erm, kalau sudi silalah bagi idea macamana nak ceriakan lagi my work station ni ye...
Share on Google Plus

6 comments:

AyuInsYiraH said...

hehehe...cantik nyer meja..kemas jer.. hehehe... kalau meja ayu kat sekolah huhuhu..serabut.. isnin ni naik sekolah nak kemas juga la..hehehe...

aDisH.sHidA said...

kemas nya meja cikgu areef...malu plak kalau shida tayang meja shida hahahaha

@AyuInsYiraH

tu sbb dh kemas :)

@aDisH.sHidA

mood terajin tiba2 dtg :)

Yantisa said...

meja baru dan kemas .. bestnya .. kami meja buruk je .

@Yantisa meja ni complete set dgn bangunan baru :) dh masuk thn ke-3 gaklah... tkpe meja buruk pun ttp bersemangat :)