Rindu Bertamu Di Abu Dhabi

Assalamu 'alaikum dan salam sejahtera. Setelah sekian lama menyepi, akhirnya saya muncul kembali, hihi... Hanya 17 entri sepanjang Tahun 2013, ntah ke manalah agaknya saya pergi menyorok yer kihkih... Rindu nak berceloteh, nak berbalas komen, nak join contest atau giveaway dan macam-macam rindu lagilah huhu...

Actually, petang tadi lepas solat Asar saya dok mengadap lappy sebab nak sambung buat kerja sekolah. Tup-tup datang pulak semangat nak meng'login' di blogger.com tu. Kesian pulak tengok blog saya yang dah semakin bersawang tu!

Setelah berjam-jam godeh sana, godeh sini maka blog "Bicara Hatiku" tampil dengan wajah baru. Nak bagi aura meng'update' katanyaaa hihi...

Oklah, sampai sini dulu... Kena simpan sikit aura tu untuk update entri pada hari-hari yang mendatang; yang belum dapat dipastikan bilakah agaknya, hihi... In syaa Allah, esok adalah kot entri baru tu... Tunggu :)

Ops, sebelum tu apa yang "Rindu Bertamu Di Abu Dhabi" tu? Takde apa-apa pun... Saje je nak bagi gempak, kihkih...

Share on Google Plus

2 comments:

aDisH.sHidA said...

cantik simple je nampak wajah bicara hatiku nie..


Areef Naim said...

tq shida :)