Di JDT Kami Bertemu

22 Jun 2014. Mini gathering bersama rakan-rakan sepengajian ketika menuntut di Akademi Pengajian Islam, Universiti Malaya Kampus Nilam Puri, Kelantan dan Kampus Utama KL bertempat di Mat'am al-Lazeez, Larkin Idaman, JB.

Ada yang selalu jumpa. Ada yang hampir 9-10 tak pernah berjumpa; setelah tamat belajar dan membawa haluan hidup masing-masing. Hari ini hadir bersama isteri atau suami dan anak-anak. Ada juga yang hadir solo samada isteri atau suami berada jauh ataupun memang 'solo' lagi :)

Dari Kelantan, Terengganu, Pahang, Perak, KL dan Johor di JDT ini kami bertemu dan mengerat ukhwah... Moga ukhwah antara kami akan kekal terjalin di atas nama-Mu ya Rabb... Ukhwah filLah abadan abada...

Menunggu kehadiran rakan yang belum tiba...

Penuh meja...


Nasi Arab siap sedia untuk di 'ngap' hihihi... Sedap!!!

Kesemua dewasa di dalam gambar ini adalah rakan sepengajian suatu
ketika dahulu (kecuali yang kanan sekali tu)

2 comments :

aDisH.sHidA said...

yang sememangnya 'solo' tu adalah penulis blog nie la kan hehehe

so bila lagi? jgn lupa jemput

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...