Jom Makan Pizza!

Hari ni 1st time dalam seumur hidup
Dok menerai masak pizza ni
Ingat susah sangat, senang jer rupanya :)


Still dalam oven


Fresh from the oven
Tapi, tergeseng ngan over baked plak, ish3x...


Kasi potong sama rata
Barulah adil namanya kan, hehehe...


Jemput makan, bismilLah...

Percaya ke saya yang masak pizza ni?
Erm, bolehlah kalau nak percaya
Tapi 50% jelah, sebabnya...
Pizza ni just ready made jer bukan home made pun, hihihi
Ni pun baru 1st time dok godeh-godeh oven tu
Nasib baik tak meletup, hahaha...

10 comments:

Puas Berusaha, Akhirnya Kugenggam Jua Award Itu!

Ceh, tajuk memang tak boleh blah
Nak jugak kan, hehehe... :)
Actually baru je dapat award sebab being a 200th
Follower of the blog Cinta Itu Misteri
Tq, tq, tq... I'm so so appreciated it!
Lihatlah dunia :)

6 comments:

Salam Ma'al Hijrah 1433


Lokasi gambar : Masjid Lapangan Terbang Sultan Ismail, Senai, Johor

8 comments:

Persembahan Murid Sempena Hari Anugerah Cemerlang

Pada 16 November 2011 yang lalu
Sekolah saya telah menganjurkan Hari Anugerah Cemerlang
Bagai meraikan murid-murid yang telah berjaya
Di dalam bidang kurikulum, ko-kurikulum dan juga sukan

Bagi memeriahkan lagi Majlis tersebut
Beberapa persembahan murid telah diadakan
Yang terdiri daripada bacaan ayat-ayat suci al-Qur'an dan terjemahannya
Persembahan action song, nyanyian lagu Bahasa Inggeris dan juga persembahan nasyid
Jom sama-sama kita saksikan!





10 comments: