Bahan-bahan
Bahan A :
- 125 butter.
- 50 gula aising (diayak).
- 1 biji kuning telur.
- 1 sudu teh sirap chocolate Hersheys.
Bahan B :
- 50 gm badam kisar.
- 50gm coklat urai.
- 25 gm tepung potato starch.
- 25 gm tepung jagung.
- 10 gm susu tepung.
- 120 gm tepung gandum.
Bahan C :
- (hiasan)Chocolate chips.
Cara penyediaan :
- Gaul bahan A dan bahan B hingga sebati.
- Masukkan Adunan dalam piping beg yang mempunyai tips bintang.
- Picit satu bulatan kecil.
- Hias dengan 2 biji chocolate chips.
- Bakar pada suhu 160 darjah celcius selama 20 hingga 25 minit.
Resepi Biskut Coklat Swiss Roll
Reviewed by Admin
on
March 29, 2023
Rating:
Reviewed by Admin
on
March 29, 2023
Rating:

No comments: